Vinn billett til John Olav Nilsen & Gjengen

Hei dere! På lørdag skal jeg på en konsert jeg gleder meg grisemye til. Endelig skal jeg få se John Olav Nilsen & Gjengen igjen, og denne gangen har jeg store planer om å holde meg edru, jeg ødela dessverre forrige med å drikke litt for mye.

For Sant Til å Være Godt er i mine øyne årets definitivt beste album, det er et av veldig få jeg faktisk synes fortjener alle toppkarakterene det har fått. Det er ikke en eneste svak låt, og det blir himmelsk å høre dem live, nå som jeg mer eller mindre kan tekstene. Og herregud så bra tekstene er, jeg lever meg nesten alt for mye inn..

Anycow, for noen dager siden fikk jeg beskjed om at jeg er på gjestelisten, (tusen takk til min fine Lennea, og Mikal Telle), så jeg har en billett til overs. Kjøpte nemlig en med en gang de ble lagt ut for salgs, tror den kostet 250-300 kroner. I stedet for å selge den, så tenkte jeg å være litt grei og gi den bort gratis! Det er jo snart jul, og du vet, gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg. Og jeg hadde mildt sagt blitt jævlig happy om noen tilbød meg en gratis billett, konserten er nemlig utsolgt, og jeg vet at det er mange som gjerne vil gå.

Det er allerede nå på lørdag, på Verftet i Bergen by. Fortell meg hvorfor du vil ha den, så velger jeg en heldig vinner i løpet av torsdag eller fredag. Skriv telefonnummeret ditt i e-postfeltet, men viktig: skriv det som f.eks.  12345678@blabla.com, ellers får jeg ikke sett det. Testet nettopp. Bruk gjerne kallenavn/ekte navn også, i tilfelle jeg ikke får tak i deg.

208y2j8
John Olav Nilsen & Gjengen på Søfteland Rock 'n LOL i sommer, fantastisk festival. Bildet stjal jeg rått fra Lennea.


Altså, si hvorfor du vil ha den, så kontakter jeg deg hvis jeg velger deg! Så kan jeg enten møte deg og gi den utenfor, eller i byn tidligere på dagen eller på fredag.

Lykke til!

30 kommentarer

09.des.2009 kl.22:35

Jeg synest at jeg er en verdig vinner av billetten. Av den fine grunn at jeg bestillte på billettservice, fikk mail tilbake, gikk for å hente billetten, også UTSOLGT, Hvordan kan de la folk bestille når det er utsolgt! Synest uansett dette var veldig kjedelig, og nå sitter jeg her, den eneste i vennegjengen uten billett. Du må være sendt fra himmelen hvis billetten blir min.

Lykke til til meg selv.

Jannekake

09.des.2009 kl.22:40

Anonym:

Utrolig kjipt! Skulle ikke vært mulig.. Men kommenterer du en gang til, og legger ved telefonnummer eller mail i e-postfeltet eller som URL? Sånn at jeg får tak i deg om du vinner den.

Jannekake

09.des.2009 kl.22:41

Fikk meldingen på Facebook nå, never mind! :)

09.des.2009 kl.22:42

(Nei, det var helt SINNSYKT kjipt)

Jeg synest at jeg er en verdig vinner av billetten. Av den fine grunn at jeg bestillte på billettservice, fikk mail tilbake, gikk for å hente billetten, også UTSOLGT, Hvordan kan de la folk bestille når det er utsolgt! Synest uansett dette var veldig kjedelig, og nå sitter jeg her, den eneste i vennegjengen uten billett. Du må være sendt fra himmelen hvis billetten blir min.

Lykke til til meg selv.

Chris

09.des.2009 kl.22:59

yeho!

greit

jeg har en venninne som jeg vil så veeeldig gjerne at skal være med på konserten, fordi:

1. hun jobber på tiger tiger og måtte høre sånn ekkel musikk i evigheter og måtte like det!

2. jeg kom inn i bildet og hørte masse på casiokids og john olav nilsen!

3. hun ble avhenging (ikke av meg dessverre, men av en spinkel genial loddefjording!)

4. jeg viiil at hun skal gå på konserten fordi 1. hun er aldri på konserter (og det er MEGA TEIT) 2. hun trenger å høre john olav live, am i right?

punkt nummer 5, og siste punkt er som følger at jeg syns derfor at jeg fortjener denne billetten fordi jeg er så gavmild at jeg gir den videre for å spre det fine budskapet med musikk til john olav!

det sier jeg bare "en gang til" . haha. je. what eva

jeg er klar med JON&G tskjorte og skal bli møkings på lørdag! så de litt mer edru på rockefeller. kooonge maaata. oppsig! anyways

du vet kor du har meg om du skjønner det åpenbare og oppriktige, at jeg fortjener å vinne billetten så jeg kan gi den videre til jenten som VIRKELIG trenger bedre musikksmak (MIN musikksmak! ho ho)

kofor kom du på gjesteliste btw?

Ceci

09.des.2009 kl.23:01

Hei!

Jeg har faktisk en billett, men er ute etter en til. Dette fordi jeg får besøk av lillebroren min som trenger en oppmuntring. Jeg har prøvd å få tak i en billett til han overalt (venner, Facebook, Finn.no, Billettservice).

Så billetten er ikke til meg, men til broren min som kommer på besøk til Bergen denne helgen...

Sviktet

09.des.2009 kl.23:12

Jeg hadde blitt glad om jeg fikk en billett. Dumpet av damen (piken med sviket) og midt i eksamen. Hadde vært kjekt og kjøre seg opp på John Olav på lørdag.

Jannekake

09.des.2009 kl.23:18

Chris: På grunn av Mikal Telle, han er supersnill. Har vært på gjesteliste takket være han før, og nå skal Lennea begynne å jobbe litt frivillig for han og Made, så da fikset han gjestelisteplass til henne. Og så visste ikke hun at jeg allerede hadde skaffet billett, så hun spurte om han kunne få mitt navn der også :)

Hanna og Cecilie skal forresten selge merch! Du får hilse på :)

Ling

09.des.2009 kl.23:58

Hei du snille blogger :)

Jeg oppdaget i ung alder min store kjærlighet for musikken, og hovedsakelig for sjangeren metall. I de senere år har jeg hovedsakelig bare hørt på dette, og vært fornøyd med det. Da jeg oppdaget mr. nilsen and teh gang, synes jeg faktisk at det var pyton. Ærlig talt ville jeg heller hørt på maur ha sex i 36minutter og 47 sekunder. Men jeg tok meg tid til å høre etter på det, og jeg har aldri, ALDRI blitt slått så hardt tilbake i trynet av musikk før. Det gir meg faktisk mye den samme følelsen jeg får av Pink Floyd, og det er sånn over 40 år gammelt, noe jeg synes er ganske rart. For sant til å være godt er helt magisk bra, og altfor lett å forelske seg i - at jeg skulle klare det, hadde jeg ikke trodd. Jeg hadde tenkt meg på denne konserten, men var bare noen timer for sein for å få billett ..noe som ødelagte de kommende dagene ganske mye. men hey! jeg hadde jo fortsatt albumet å kose meg med. OM jeg får billetten din ser jeg fram til min første 18års konsert, og en knaaaaas kveld med venninner og andre kjente fjes jeg finner på verftet :)

Kristine AGA

10.des.2009 kl.01:28

OMFG...jeg fant bloggen din hos Lennea. Bloggasm :D

10.des.2009 kl.12:47

Hei. Jeg vil bruke denne muligheten her til å få tak i en billett til en venninne.

Har søkt nettet opp og ned etter noen som selger, men det er det ikke å finne noen sted.

Jeg vil at du skal gi billetten til min venninne av den enkle grunn at hun, er verdens beste menneske, hun står på når det trengs mest, gjør det hun kan for å glede andre, gir det lille ekstra hele tiden selv når hun egentlig ikke har mer å gi,

Siden hun alltid gjør det hun kan for oss i vår venninnegjeng, vil vi gjerne gi litt tilbake,

Lørdag er hennes bursdag, hun var akuratt for sein til å få billett og resten av oss har skaffet oss.

Dette er den siste lille sjanse for at hun kan få den perfekte bursdags gave. Hun er en stor john olav og gjengen fan slik som resten av oss. Tenk hvor glad hun hadde blitt hvis vi hadde overrasket henne med en billett på lørdag. Hadde vært priceless!

Hilsen en håpefull venninnegjeng!

Kristoffer Torsvik

10.des.2009 kl.14:40

Jeg har så lyst på billetten!! Elsker musikken deres! Så dem på Blæst 2 oktober men som deg var jeg litt for full :( Eier ikke mobil.. hehe

Hanne Laurendz

10.des.2009 kl.14:55

Jeg har så utrolig lyst på denne billetten; fordi jeg har hullete sokker, bulkete bil og en 20″ TV fra 1900-tallet på hybelen som eneste underholdning ved siden av studiene. Jeg spiser first price pizza til 17.90,- hver dag. Jeg er nær ved å gå over til den røde siden på ?lønns?kontoen min, og jeg hadde likt å fått noe å glede meg til?:) Dessuten er jeg STOR FAAAAN. I tillegg til dette har jeg hatt de på ørene gjennom 3 hjemmeeksamener, så det hadde vært deilig å kunne se de live, slik at jeg kan assosiere de med noe annet enn bokstaver i en bok i en lesesal på høyden;)

Hanne Laurendz

10.des.2009 kl.15:18

la til mail og ikke nummer,

så, her er nummeret:)

Pia Linnea

10.des.2009 kl.15:46

Hei Janne!

Jeg har akkurat mistet pusen min, den ble funnet påkjørt for 1 uke siden.

Da jeg ble utrolig lei meg, ville mamma trøste meg. Det var vanskelig og hun visste ikke hva hun skulle gjøre for å få opp humøret mitt igjen. Det skal nevnes at pusen het John.

Timer gikk, og jeg var fortsatt utrøstelig. Men da kom mamma på det, at hvis jeg fikk gå på kosert med John Olav og gjengen, ville det nok både hjelpe meg ut av sorgen samtidig som jeg fikk se favorittbandet mitt spille.

Hun logget seg inn på sin gamle Dell og skulle til å bestille billett til meg,

da hun så det....UTSOLGT. Hm..

Dette førte til at jeg ikke bare var trist for tapet av pusen John, men også grunnet mangelen på billett. Kan du hjelpe?

Mobilen min er ødelagt, så mail eller en telefon til veninnen min Marie hadde vært perfekt:)

Pia Linnea

Ceci

10.des.2009 kl.17:43

Hei, Jeg trekker meg fra konkurransen - fikk tak i billett:) Lykke til dere andre!

Benedicte

10.des.2009 kl.21:23

Heisann!

Jeg var desverre 1 dag for sent ute til og få billett til konserten pga jeg fikk lønningen en dag for sent! Så da fikk jeg aldri mulighet til og kjøpe meg billetten til den konserten som skulle bli en flott avsluttning på et fint konsertår... Med favoritt låtene "kirsebær og diamanter" & "Ikkje fåkk med kjærligheten". Men den gang ei!

Så var jeg innom face, og så plutselig et lite lys i tunnelen.. Nemlig deg, og din billett!

Gi meg en flott og bedre jul... la meg vinne den ekstra billetten:)

Kristoffer

10.des.2009 kl.23:56

Jeg mener jeg burde få billetten fordi jeg har vært så full på mine to tidligere gjengen konserter på Garage at jeg ikke husker noe særlig. Så hadde vært ypperlig å få oppleve de en gang til. Da skal jeg love deg at jeg skal holde meg edru. Eller det skal jeg ikke. Men jeg kan hvertfall begrense meg litt:)

Sigrid

11.des.2009 kl.00:11

Hei og hå!

Vet ikke om jeg er for sent ute eller noe? MEN, fikk puls på nærmere 190 da jeg så denne linken!

Jeg og en venninne har snakket lenge om John Olav Nilsen & Gjengen som skulle spille på verftet 12 des, og gledet oss masse! Hun fikk billett i bursdagsgave, mens jeg skulle kjøpe meg en. Jeg er en ganske distre pike, som glemmer disse viktige tingen i livet (som å faktisk gå å kjøpe billett), og distre som jeg var tenkte jeg aldri over det at jeg måtte kjøpe billett, ikke før jeg på mandag gikk inn på eventen jeg har vært med på lenge og skulle se hvor mange attending det var, 667 (!!) Jeg fikk sjokk da jeg la to og to sammen og innså at jeg måtte raska på hvis jeg skulle ha billett...To late...Som alltids. Det hjelper ikke å være etterpåklok - derfor har du gitt meg et håp i havet om at mitt distre vesen kan få et lite julehåp med å få dra på konserten jeg hadde gledet meg sånn til nå rett før jul!

-Kniper sammen øynene og ønsker og ønsker- ( Skal begynne å tro på julenissen hvis du velger meg, jeg er den typen!

Jeg er den typen som aldri vinner på flaxlodd eller fikk åpne julekalenderluken på barneskolen)

God Jul!

Jon Øyvind

11.des.2009 kl.00:26

Jeg har ikke mistet pusen min, men kunne gjerne tenke meg en tur på konsert.
Får jeg billetten, spanderer jeg en valgfri drikke på deg på Verftet.
Flott for meg, godt for deg.
-Jon Øyvind

Robert

11.des.2009 kl.08:09

For å putte det slik: Du ville laget et hull i himmelen hvis jeg hadde blitt tildelt denne billetten. Jeg vil blitt så hoppende glad at jeg momentant vil begynt å danse Valiumsvalsen. Vel, kanskje er du piken med sviket og jeg er gutten som aldri får nok. Derfor må sånne som oss på denne konserten. Du skal ikke se bort i fra at jeg tilbyr diamanter og kirsebær for denne overrekkelsen, men det er ingen vits å gå rundt og rundt grøten som en virvelvind. For der jeg bor går vi rett på sak. Gjør meg lykkelig ulykkelig! La meg slippe å sitte og vente på bussen! Ikkje fåkk med kjærligheten min til John Olav sin musikk... og jeg vil takke deg, ti ganger tusen ganger!

Robert

11.des.2009 kl.08:19

glemte å sende tlf

Stefan

11.des.2009 kl.10:21

Jeg har en venninne som har det ganske kjipt for tiden, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å få henne glad igjen. Jeg er egentlig ikke så god på sånt, men jeg kunne tenkt å gi henne billetten og at det kanskje hjelper.

Lise-Linn

11.des.2009 kl.15:30

Hei Janne:D Om du har lyst at Kari ska få komma seg på konserten på lørdag so må du gje billetten til ho:D:D:D Savner deg!!:( Du er jo aldri oppe på skulen når eg kjem på besøk du:(

Gunnar

11.des.2009 kl.17:41

hei jannesusannesteikepanne. jeg vil ha billett! hatt eksamen i dag, så nå har jeg juleferie! skal på fjellet i morgen med mange kamerater og det blir sweet. Livet er rett og slett nydelig og jeg er lykkelig :) eneste minuset er at alle de jeg skal på fjellet med skal på john olav nilsen og det blir uten meg hvis ikke du er en knupp! Gjøre lykken komplett?

Ina

11.des.2009 kl.19:51

Hei Janne

Takk for at det fins sånne som deg!

Jeg har sittet på dataen nå i flere dager for å prøve å få tak i billetter til konserten i morgen, men har ikke klart å få tak i enda!!! så begynner å bli ganske desperat og deprimert etterhvert:S Please, si at du kan bli min reddende engel og gi meg det jeg drømmer om...John Olav Nilsen og gjengen på Verftet:P ahh...siklesikle:D Hadde blitt så fantastisk glad om du kunne hjulpet meg. Du er mitt absolutt siste håp!

Venter spent og krysser fingre og tær for at det blir meg som blir den heldige!!!

-Ina-

Thea

11.des.2009 kl.20:15

Hei!

Jeg ønsker å vinne billetten fordi jeg kjøpte billett til venninna mi i bursdagsgave, men så ble det utsolgt før jeg fikk sjanse til å kjøpe til meg selv. Så nå må hun dra på konserten alene. Bra bursdagsgave. Dette ville virkelig reddet det meste.

Pia Linnea

12.des.2009 kl.15:01

God dag!

Hadde vært fint om du kunne skrevet når oss håpefulle skal slutte å håpe:)

Hvis alt håp er ute; kos deg ihjeel på konsert i kveld!

Pia Linnea

andrew amorim

14.des.2009 kl.17:00

Kem vant?

Jannekake

17.des.2009 kl.01:04

andrew amorim:

Sigrid, skrev det i et innlegg på lørdagen :)

http://jannekake.blogg.no/1260636689_har_valgt_en_vinner_.html

Skriv en ny kommentar

Jannekake

Jannekake

20, Bergen

Eh ja, headeren er fra min fine gamle wordpress-blogg.. Følg meg på Twitter. Http://Twitter.com/jannekake

Kategorier

Arkiv

hits