Har valgt en vinner :)

Hei dere, beklager at jeg ikke har sagt ifra før.. Men i går kveld bestemte jeg meg altså for en vinner av billetten til John Olav Nilsen & Gjengen. Det var nesten umulig, og jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke kunne gi den til flere av dere, det var skikkelig kjipt å måtte velge bare en av dere. For virkelig, det var flere som fortjente den. Heldigvis skal John Olav Nilsen & Gjengen ha en ny konsert i april, den kommer også garantert til å bli utsolgt, så skaff deg en billett så fort som mulig. De kan kjøpes på billettservice.

Men jeg fikk gledet en person hvertfall, Sigrid ble rett og slett vinneren fordi jeg kjente meg veldig igjen i det hun skrev, det kunne like gjerne vært meg.

Hei og hå!

Vet ikke om jeg er for sent ute eller noe? MEN, fikk puls på nærmere 190 da jeg så denne linken!

Jeg og en venninne har snakket lenge om John Olav Nilsen & Gjengen som skulle spille på verftet 12 des, og gledet oss masse! Hun fikk billett i bursdagsgave, mens jeg skulle kjøpe meg en. Jeg er en ganske distre pike, som glemmer disse viktige tingen i livet (som å faktisk gå å kjøpe billett), og distre som jeg var tenkte jeg aldri over det at jeg måtte kjøpe billett, ikke før jeg på mandag gikk inn på eventen jeg har vært med på lenge og skulle se hvor mange attending det var, 667 (!!) Jeg fikk sjokk da jeg la to og to sammen og innså at jeg måtte raska på hvis jeg skulle ha billett...To late...Som alltids. Det hjelper ikke å være etterpåklok - derfor har du gitt meg et håp i havet om at mitt distre vesen kan få et lite julehåp med å få dra på konserten jeg hadde gledet meg sånn til nå rett før jul!

-Kniper sammen øynene og ønsker og ønsker- ( Skal begynne å tro på julenissen hvis du velger meg, jeg er den typen!

Jeg er den typen som aldri vinner på flaxlodd eller fikk åpne julekalenderluken på barneskolen)

God Jul!

Jeg skal møte henne rett før konserten så hun får billetten, håper hun blir fornøyd :) Hun virket hvertfall veldig, veldig happy da jeg kontaktet henne i går.

Ellers, håper jeg ser deg på konserten i kveld. God jul!

3 kommentarer

Karoline

12.des.2009 kl.21:58

Oh, verdig vinner!

E L S E

15.des.2009 kl.17:25

skal du flytte??? æææ, hvor hen daa?

Jannekake

17.des.2009 kl.01:43

E L S E:

Muligens Florida, vil bort. Men mulig jeg bare flytter ut og tilbake til Bergen :)

Skriv en ny kommentar

Jannekake

Jannekake

20, Bergen

Eh ja, headeren er fra min fine gamle wordpress-blogg.. Følg meg på Twitter. Http://Twitter.com/jannekake

Kategorier

Arkiv

hits