Drammen rock city?

Fikk et spørsmål om hvor det er jeg flytter og sånn, så tenkte jeg bare kunne ta det her.

For tre uker siden flyttet jeg og min kjære mor fra Os og tilbake til Bergen. Nå bor vi på Landås, og det er egentlig jævlig fint. Men om to-tre uker flytter jeg videre til Drammen, for å gå på Danvik Folkehøgskole. Der skal min aller fineste Lennea også gå, så det er jo litt betryggende. Hun skal gå på kultur og event som det heter så fint, mens jeg skal på forfatterstudier. Helvete Janne, hva skal du der, spør du kanskje. Vel, jeg har en liten drøm om å skrive barne- og ungdomsbøker, så jeg fant ut at jeg like så godt kunne gi det et skikkelig forsøk.Fant dette bildet jeg tok for en stund siden på jobb-pcen, er hun ikke herlig? <3

Jeg gleder meg til å komme meg bort, og ikke minst til å lære, men jeg kommer virkelig til å savne noen få gode her på Os og i Bergen. Ikke minst kommer jeg til å savne musikkmiljøet, og jobbingen på Musikkverket og i Bergenlive. Heldigvis tror jeg at det blir verdt det, det kommer i det minste til å bli noe helt nytt og forhåpentligvis spennende. Får se om jeg kommer til å blogge der i fra, jeg får se hvor mye jeg har på hjertet.


Bergen, jeg kommer til å savne deg.

Dagens gode nyhet: Lars Vaulars fantastiske sang En Eneste blir neste video ut fra Helt om natten, helt om dagen! En av årets beste låter spør du meg, jeg elsker den. Den har en fantastisk tekst, en fantastisk produksjon, og den gir meg en fantastisk følelse, selv om den er trist på samme tid. Kjøp den for en liten tier på iTunes eller noe om du ikke har albumet, den er verdt det!  

Sneiks!

4 kommentarer

Ingrid Ping

04.aug.2010 kl.16:49

Jeg kommer til å savne deg, pannekako <3 .___. blir nesten litt emo her!

Lennea

06.aug.2010 kl.13:14

ååååh, så gråådig fin eg e!

Daisy

09.aug.2010 kl.21:39

Hei Jannekaken, du har blitt utfordret på bloggen min! =) Ta en titt =)

-Silje

Carmelita

18.aug.2010 kl.11:30

Jeg begynner også på danvik. Skal gå kultur & event. Blir bra!

Skriv en ny kommentar

Jannekake

Jannekake

20, Bergen

Eh ja, headeren er fra min fine gamle wordpress-blogg.. Følg meg på Twitter. Http://Twitter.com/jannekake

Kategorier

Arkiv

hits