Tekster skrevet på Danvik DEL 1

Hei verden! Dette er en en av de første tekstene jeg har skrevet her på Danvik FHS. Vi fikk et kvarter på oss, og oppgaven var å velge en av fire startsetninger, og å fortsette på en hvilken som helst historie etter det.. Jeg har ikke redigert eller lest gjennom den i ettertid, så dette er bare det jeg skrev i løpet av de 15 minuttene, og jeg legger det bare ut fordi jeg fikk spørsmål om det.

Spesielt

Telefonen ringte mens støvsugeren var på. Noen hadde lagt igjen en beskjed, men jeg skjønte ikke en dritt. Mannen snakket et språk som for meg var uforståelig, det var bare rare lyder som gjorde meg sint. Skikkelig sint, faktisk. Kanskje var det kinesisk, kanskje svensk, hva vet jeg vel jeg, jeg som så vidt forstår trøndersk. Myten om at trøndere har bart er overdrevet, jeg kjenner fire trøndere, og bare en av dem har bart. Hun heter Vigdis, og samler på fisk. Ikke levende fisk i som gullfisk og sånn i akvarier, neida, hun samler på laks og torsk og sei og annen middagsfisk. Etter å ha latt dem slenge rundt i huset i en måneds tid, tvinger hun sønnen sin, Adolf på fire år, til å spise dem. Typisk trøndere. Neida. Typisk damer med bart.

 

Kjæresten min heter Bendik. Bendik er et morsomt navn, i alle fall om du kan litt engelsk. Jeg kan ikke svensk eller kinesisk, og jeg kan heller ikke engelsk, men Bendik har fortalt meg hvorfor navnet hans er morsomt. Jeg skjønte det ikke.

 

Av og til lurer jeg på hvorfor vi har telefoner. Jeg blir dritredd hver gang telefonen ringer, selv om jeg vet at det ikke bor noen inni den. Bendik sier at jeg må huske å puste. Jeg glemmer av og til å puste, men det er bare fordi jeg er så pen. Pene mennesker må huske å være pene, og da hender det at man glemmer andre ting. Det er ikke så viktig å puste. Bendik tar som regel feil, han er jo en mann. Det var jeg også en gang. Det vet ikke Bendik.

10 kommentarer

Kristina

30.aug.2010 kl.15:45

Vet ikke om den skulle være morsom! Men går ut i fra det... jeg lo hvertfall! Dødsbra!

Camilla

30.aug.2010 kl.15:49

haaha, dritbra ! xD

kommentar tilbake ? :-)

Only a Girl

30.aug.2010 kl.16:08

Sykt bra! Legger deg til som venn, fordi jeg vil vite litt om hvordan det er å gå på Danvik FHS. Skal kanskje begynne der selv, til neste år. Kunne du hjelpe meg litt? Står mellom FHS: Danvik, Åsane & Buskerud.

Igjen, sykt bra tekst! :D

Only a Girl

30.aug.2010 kl.20:01

Sv; Takk for rask tilbakemelding! Jeg skulle kanskje ha nevnt at det er skrivelinjen jeg tenkte på...? Uansett så har Danvik nå havnet på toppen av de 3 skolene jeg står mellom, og det er takket være dine varme ord om skolen :) I høstferien skal jeg innom alle 3 skolene etter tur og ta en titt på byggene. Jeg skal ha dine ord i tankene hele tiden.

Dersom dette du skrev her er et resultat av en morsom oppgave, 1. uka på Danvik, er det definitivt noe jeg inspireres av!

Takk for hjelpen! :D

Silje

31.aug.2010 kl.00:30

hahhahaha, janneeeee <3

Ingrid Ping

31.aug.2010 kl.18:46

hihihi. du er morsom og flink. og, jeg yns du lett kan finne litt tid til å skrive en liten mail! :D ilu

Lise-Linn

31.aug.2010 kl.23:20

Så flink du er Janne:D

Charlotte

02.sep.2010 kl.19:26

Haha, drit morsomt!!! "I don't need to be smart, i'm pretty!" :)

Du er kjempe flink janne, gleder meg til du skriver bok :D

Lise

02.sep.2010 kl.23:30

hhaha helvetika, hadde høytlesning for kathinka,gøril og marlene, alle lo fra øre til øre?

ja du skjønne!

Monajenten

02.nov.2010 kl.23:27

Fantastisk bra!

Skriv en ny kommentar

Jannekake

Jannekake

20, Bergen

Eh ja, headeren er fra min fine gamle wordpress-blogg.. Følg meg på Twitter. Http://Twitter.com/jannekake

Kategorier

Arkiv

hits