Snylte-Janne, pante-Janne

Snylte-Janne, pante-Janne, fattig barn har mange navn. Jeg er sikkert den eneste i Hoves historie som har gått i PLUSS på festivalen (bortsett fra Toffen da). Jeg var så blakk da jeg reiste at jeg for første gang måtte jobbe frivillig (jeg plukket søppel), og da jeg var der måtte jeg finne en måte å få råd til mat og øl på. Så mens de andre drakk og koste seg med varmmat på formiddagen, gikk jeg og plukket pizzaesker (fem kroner i pant!!) plastglass, ølflasker og alt annet jeg kunne tjene penger på. Det verste er at jeg ikke skammet meg engang. Noen lo av meg, andre lurte på hva jeg holdt på med. Utfallet var uansett at jeg på noen (5-6) timers arbeid tjente inn 1200-1300 kroner, og derfor tjente mer enn jeg brukte på hele festivalen. 

Det finnes ingen artige bilder av meg fra Hove, så da tar jeg heller et av min beste venninne og kjæresten min. Ti poeng til den som gjetter hvem som er hvem. Fattigtrenden fortsatte på Søfteland Rock N LOL som var denne helgen. Smart som jeg var tok jeg bare med meg resteøl hjemmefra, men rett før jeg skulle reise inn på campen kom jeg på at jeg ikke kunne ha med glassflasker. Derfor snyltet som bare jeg kan hele kvelden, og kjøpte ikke en eneste øl selv.Takk for vinen Cecilie, takk for ølen, du rare mann fra Bømlo. Kort fortalt ble jeg superfull og hadde det kjempegøy, og i går ble jeg til og med forsidepike i en av Norges største aviser. 

Jeg har heldigvis ikke et større bilde. Her har jeg og <3 Charlotte <3 posert en eller annen gang før Fjorden Baby! gikk på scenen. 


Foto:  Nils Petter Eidem.

Morgenen etter var det ikke like gøy, da stod jeg opp klokken 7, jobbet på Playcom, og så jobbet jeg hele natten i baren på Rock N LOL. Eller, det var faktisk gøy, jeg bare var en smule mer sliten enn jeg kanskje hadde trengt å være, derfor belønnet jeg meg selv med nachos, pepsi max og ostedipp til frokost. Hvis du ser bort fra penger til nattbuss, så gikk jeg nesten i pluss på denne festivalen også. Kveldens tips var 20 kroner og en Dumle-kjærlighet. 

Ja forresten! Jeg har lyst til å bli med Linnea på Øya. 
Jeg fortjener det egentlig ikke, men det er jo alltid de som ikke fortjener det som kommer seg frem i verden, så hvorfor ikke. For et par år siden (2009?) ble jeg valgt ut til å være en av flere som skulle blogge på Hove for Fædrelandsvennen, men så døde plutselig pc-en min et par dager før. Jeg hadde nettopp kjøpt meg en ny og fancy mobil jeg tenkte jeg kunne blogge fra i stedet, men så ble den stjålet AV EN FRIVILLIGVAKT den første festivaldagen.. Så jeg kan vel si det sånn at jeg ikke fikk skrevet mer enn et par innlegg fra hele festivalen. Hvis jeg vinner nå så skal jeg blogge oftere enn hun der fotballfruen, og prøve så godt å ikke ødelegge iPaden. 

For å vise at jeg ikke alltid er full og stygg legger jeg ved et bilde av meg selv der jeg klin edru ser Muse for andre gang og er litt sånn glad. PS: jeg er mindre pen nå. 

 

3 kommentarer

freelikeme

19.jul.2011 kl.02:19

digger bloggen, du er flink!

Silje

19.jul.2011 kl.02:27

janne har begynt å jobbe igjen <3 <3 <3

Veronica

22.jul.2011 kl.22:18

hehe..så morsomme bilder ;)

Skriv en ny kommentar

hits